Programe sponsorizari ROCREDIT IFN S.A

Sport

Responsabilitatea față de comunitate este manifestată și în ceea ce privește susținerea societății față de activități sportive de performanță și vizibilitate ridicată, prin parteneriat încheiat cu Handbal Club Municipiul Baia Mare, ocazionat de participarea celor două echipe în Champions League și Divizia Națională, ROCREDIT IFN S.A. având dreptul să informeze publicul prezent la competiții despre produsele și serviciile oferite prin pliante și banere publicitare, dar și utilizând mijloacele de difuzare în masă disponibile la data competiției (televiziuni locale și naționale) realizându-se astfel o promovare coerentă a imaginii ROCREDIT.

Cultură

ROCREDIT IFN S.A. a susținut alături de alți oameni de afaceri, Serbările Lăpuşului – Târgu Lăpuş: unul din cele mai importante festivaluri folclorice din Ţara Lăpuşului: concursuri, artă populară, concerte.

Educație si Social

ROCREDIT IFN S.A. a susținut Asociația Asistenților Sociali Profesioniști Prosocial care a reuşit să se impună pe piaţa furnizorilor de formare în domeniul asistenţei sociale prin proiectele pe care le-a desfăşurat în mai multe judeţe din România (Alba, Cluj, Maramureş, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Bistrița), contribuind la formarea unui număr mare de lucrători sociali, care asigură prin activitatea lor profesionalizarea serviciilor sociale acordate la nivelul autorităţilor locale şi care promoveaza activitatea de asistenţă socială.

Rocredit IFN S.A. a acordat ajutoare bănești unor lăcașe de cult și asociații de pensionari în vederea achiziționării de alimente și distribuirii acestora persoanelor defavorizate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s